KONTAKT

Po – Pia: 07:30 – 15:30

Donská 1, 058 01 Poprad
+421 918 570 828
info@tilakupelne.sk

tilakupelne.sk

Úložný priestor – pilier organizovaného a pohodlného domova

Každé ráno zúfalo hľadáte zubnú pastu, prehľadávate jednu poličku za druhou a neviete nájsť krém, ktorý ste si len včera kúpili alebo si večer chystáte voňavý kúpeľ, no pena záhadne zmizla? Zahoďte hektické rána či nervózne večery a zariaďte si kúpeľňu skvelým TILA nábytkom, ktorý nie je len kvalitným a odolným voči vlhkosti, ale poskytuje skvelé možnosti pre organizovaný a pohodlný domov.

Aj do malých bytových kúpeľní s minimom miesta sa dá správne zvolený nábytok s veľkorysým úložným priestorom perfektne zakomponovať. Či už si zvolíte vysoké skrinky s množstvom poličiek, zásuvky s praktickým organizérom alebo vstavaný kontajner na bielizeň. Vaša kúpeľňa sa stane príjemným miestom, kde každý člen domácnosti určite vždy nájde to, čo práve hľadá.

ORGANIZOVANÝ ORGANIZÉR

Skrinky LAURA pod umývadlo disponujú perfektnou výhodou, ktorá zmení každé uponáhľané ráno. Vstavaný organizér dokáže totižto výrazne prispieť k udržateľnému poriadku a prehľadnosti v zásuvke. Umožňuje efektívne využitie priestoru, čím ponúka viac miesta pre kozmetiku alebo holiace potreby. Skrinky LAURA sú pritom odolné aj voči vlhkosti a so zabudovaným systémom tichého dovierania sa stanú nenahraditeľným pomocníkom v každej kúpeľni. Vybrať si je možné zo štyroch farebných prevedení: biela lesklá, antracit lesklá, dub scarlet a orech.

VYSOKÁ SKRINKA MODERNE I PRAKTICKY

Vysoké skrinky nemusia vždy vyzerať rovnako. V dnešnej dobe je možné siahnuť aj po dizajnových kúskoch, ktoré sú extrémne praktické, ponúkajú množstvo úložného priestoru no pritom vyzerajú štýlovo a hodia sa aj do kúpeľne v minimalistickom štýle. Takou skrinkou je napríklad univerzálna vysoká skrinka. Elegantné dvierka so zrkadlom ukrývajú dve pevné drevené poličky a štyri ďalšie výškovo nastaviteľné sklenené poličky. To ale nie je všetko! Z bočnej strany vyniká celý rad ďalších piatich vonkajších poličiek, ktoré môžu slúžiť pre najčastejšie používané produkty, alebo vonné sviečky či iné dekorácie dotvárajúce priestor kúpeľne.

Medzi TILA nábytkom nesmie chýbať však ani klasika. Vysoká skrinka LAURA s troma dvierkami v štyroch farebných prevedeniach poskytuje dostatok priestoru nielen pre kozmetické produkty alebo uteráky, ale aj na čistiace prostriedky, mop, vedro alebo lavór. Štyri pevné vnútorné bloky dopĺňajú tri nastaviteľné sklenené poličky a jedno vnútorné zrkadlo po celej dĺžke dvierok. Túto elegantnú klasiku do každej domácnosti je možné pritom aj zavesiť na stenu. 160 centimetrov vysoká skrinka sa jednoducho vždy zíde a nezapasuje len do kúpeľne ale i na chodbu alebo do špajze ši šatníka.

KONTAJNER NA BIELIZEŇ JE SPLNENÝM SNOM

Sériu kúpeľňového nábytku LAURA je možné doplniť aj o efektný kontajner na špinavú bielizeň. Táto nenápadná štyridsať centimetrová skrinka s plne výsuvným košom a nosnosťou až 20 kilogramov pojme každé nosené ponožky, večerné šaty i bežecké tričko. Všetko elegantne schované pred zrakom i čuchom návštevy. Skrinka so špinavou bielizňou nevyzerala nikdy lepšie

POLIČKY A DOPLNKOVÉ MODULY

Univerzálnou poličkou 40 cm je možné tiež podporiť organizáciu v domácnosti. Zdanlivo malý odkladací priestor dokáže prekvapiť. Výber je naozaj široký. Až trinásť moderných farebných kombinácií od bielej a čiernej klasiky až po nadčasovú smaragdovú alebo modrú farbu ocean zapadne do každého interiéru. Najväčšou výhodou je, že poličku je možné doplniť aj do novo-zrekonštruovanej kúpeľne, zaberie málo miesta a je nimi možné zaplniť prázdne steny.

Kúpeľňové zostavy je možné doplniť aj o nábytkové moduly. LAURA dvojmodul v štyroch farebných prevedeniach so šírkou 20 centimetrov skvelo doplní priestor a vytvorí ďalší odkladací priestor, do ktorého je možné pripraviť čisté uteráky alebo štýlové doplnky.

Výber správneho nábytku a organizérov do kúpeľne môže mať významný vplyv na každodenné pohodlie a funkčnosť celej domácnosti. Investícia do kvalitného, odolného a esteticky príťažlivého nábytku, ako aj praktických úložných priestorov, nielenže zvyšuje celkovú atraktivitu kúpeľne, ale zásadne prispieva k lepšej organizácii a efektívnemu využívaniu priestoru.

Vďaka širokému sortimentu možností, ktoré ponúka TILA nábytok a doplnky, je možné vytvoriť kúpeľňu, ktorá bude nielen funkčná a pohodlná, ale aj vizuálne pôsobivá a útulná. Výberom správnych prvkov tak môžete premeniť každodenné rituály v príjemné chvíle relaxácie a starostlivosti o seba.