KONTAKT

Po – Pia: 07:30 – 15:30

Donská 1, 058 01 Poprad
+421 918 570 828
info@tilakupelne.sk

tilakupelne.sk

Voľne stojace vane pre modernú kúpeľňu a perfektný kúpeľ

Doprajte si skutočne výnimočný relax. Voľne stojace TILA vane nie sú v kúpeľni len moderným prvkom, ale vďaka materiálu sú naozaj kvalitným a výnimočným kúskom.

Akrylátová vaňa pôsobivo stojaca v priestore zaujme skutočne vždy. Hranaté, oválne alebo ladne ohnuté línie tvarov nadchnú milovnikov klasiky i nadšencov dizajnu. Vďaka jedinečnému materiálu – akrylátu, z ktorého sú voľne stojace vane vyrobené, rôznorodosť tvarov dopĺňajú i úžasné vlastnosti, ktoré jednoducho oceníte. Akrylát totižto dlhšie udržiava teplotu vody, je ľahší v porovnaní s liatinou alebo oceľou a je i cenovo dostupnejší.

Akrylát pre dlhší teplý kúpeľ

Akrylát je jedným z najobľúbenejších a najvyhľadávanejších materiálov. Keďže sa ľahšie tvaruje, vane vyrobené z tohto materiálu, sú dostupné v rôznych zaujímavých, štandarných i asymetrických tvaroch a rozmeroch. Veľmi dobré su i tepelnoizolačné vlastnosti akrylátu. Vaňa sa pri napúšťaní teplej vody rýchlejšie zohreje a teplo dlhšie udrží. Príjemne teplý kúpeľ je tak možné vychutnávať si omnoho dlhšie. Akrylát je všeobecne veľmi príjemným teplejším materiálom i na dotyk, v porovnaní napríklad so smaltom.

Neporézny povrch akrylátových vaní sa tiež ľahšie čistí a hladký povrch zabřanuje usádzaniu baktériám alebo iným nečistotám. V prípade škrabancov je oprava poškodeného povrchu, oproti iným materiálom, veľmi jednoduchá.

Kráľovský relax plný luxusu

Voľne stojace vane vyniknú predovšetkým v priestrannejších kúpeľniach, kde elegantne vyplnia celkový priestor, ale i v tých menších je umiestnenie, napríklad voľne stojacej rohovej vane, efektne možné. Vhodne umiestnená vaňa vyzdvihne pôžitok z kúpeľa na kráľovský relax, ktorý si podobne užívali panovníci už v dávnej histórii. S výhľadmi, sviečkami a voňavými bylinkami. Dnes si len stačí napustiť vaňu, pridať voňavú soľ alebo penu a vnoriť sa do hrejivých vôd oddychu.

Akrylátovú vaňu si je možné vybrať z naozaj rôznych tvarov. V minimalistickej kúpeľni najlepšie vyznie hranatá symetrická vaňa, no pri iných štýloch najkrajšie ukáže zas vaňa ladných kriviek a veľkostí. Komfort je možné prispôsobiť aj dĺžke a hĺbke samotnej vane. Niekto si rád počas kúpeľa oprie hlavu, iný obľubuje polohu v sede. Výber je naozaj široký a ulahodí naozaj každému – milovníkom moderného dizajnu i vycibreným wellness nadšencom.

Voľne stojaca vaňa DALIA – rohová

Najväčšou výhodou rohovej akrylátovej vane je hlavne jej tvar, vďaka ktorému je vaňu možné umiestniť aj do menšej bytovej kúpeľne. Elegantná klasika nič nepokazí, práve naopak, poteší celú rodinu. Voľne stojaca vaňa DALIA je dostupná pre pravé aj ľavé umiestnenie v dvoch veľkostiach: 160×73 cm alebo 170×78 cm.

Voľne stojaca vaňa PALOMA

Dokonalý luxus voľne stojacej vane PALOMA vyzdvihnú najmä zlaté doplnky (obklady, batérie) ale i minimalistický interiér ladený v dvoch kontrastných farbách. Naozaj elegantný dizajn vane povznesie chvíle relaxu na novú úroveň. S veľkorysými rozmermi 170×75 cm si už len žiada napustiť vodou a štrngnúť v tichu na dobré rozhodnutie kúpy.

Voľne stojaca vaňa CELIA

Tvarovo veľmi zaujímavá asymetrická vaňa v pôvabných líniách poteší vo farebnej, drevenej aj čisto-bielej kúpeľni ako dominantný prvok. Počas kúpeľa príjemne dizajnovo zdvihnutá hrana podoprie hlavu alebo nohy po ťažkom dni. Efektná voľba s rozmermi 170×77 cm, ktorú bude obdivovať každá návšteva.

Oddych, ktorý si zamilujete

Voľne stojace akrylátové vane, inšpirované kráľovskými kúpeľmi, disponujú širokou škálou rozmerov i technologických výhod. Príjemný povrch udržiava vodu dlhšie teplú a v prípade potreby je aj veľmi jednoducho opraviteľný. Asymetrické alebo štandardné tvary sú už len čerešničkou na torte.

Zamilujte si aj vy oddych na vysokej úrovni a vyberte si voľne stojacu vaňu do vašej kúpeľne u našich autorizovaných predajcov.