KONTAKT

Po – Pia: 07:30 – 15:30

Donská 1, 058 01 Poprad
+421 918 570 828
info@tilakupelne.sk

tilakupelne.sk

LAURA: Kúpeľňový nábytok pre tých, ktorí hľadajú štýl a funkčnosť

Objavte sériu kúpeľňového nábytku LAURA , ktorá je výsledkom dlhoročných skúseností a každý jej aspekt je vytvorený s ohľadom na detail a kvalitu.

Kúpeľňový nábytok LAURA vám ponúka širokú škálu produktov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym štýlom a potrebám. Sériu tvoria skrinky pod umývadlo a dosku, kontajner na prádlo, doplnkové nízke a vysoké skrinky, moduly, úchyty a umývadlá. Môžete si vybrať z rozmerových a farebných, ktoré ponúkajú rôzne štýly a motívy, od moderného a minimalistického až po tradičné a klasické.

Štýl a praktické riešenia

Laura je špeciálne navrhnutý tak, aby spĺňal potreby moderného človeka. Vyznačuje sa minimalizmom, funkčnosťou a zmyslom pre detail. Skrinky sú vyrobené z materiálu, ktorý je vysoko odolný voči vlhkosti a predlžujú životnosť nábytku v kúpeľni. Zároveň majú skrinky praktický mechanizmus tichého dovierania, ktorý dnes nesmie chýbať v žiadnej modernej domácnosti. Kúpeľňový nábytok je dostupný v 4 farebných prevedeniach biela lesklá, antracit lesklá, dub scarlet a orech. Takže s ním jednoducho vytvoríte kúpeľňu v štýle Glam, ako aj kúpeľňu v prírodnom štýle.

Vyberte si presne to, čo od kúpeľne očakávate

Veľkou výhodou série LAURA je jej rozmanitosť. Zariadite ňou malú bytovú kúpeľňu, no aj veľkú kúpeľňu v rodinnom dome. Séria ponúka skrinky pod dosku alebo umývadlo, praktické sety (skrinka + umývadlo), kontajnery na prádlo s výplňou, skrinky s organizérmi, horné závesné skrinky ale aj vysoké skrinky s veľkorysým úložným priestorom či úchyty v piatich farbách.

Kombináciám sa medze nekladú. Kúpeľňový nábytok LAURA ulahodí minimalistom, ktorým v kúpeľni stačí zásuvka s úhľadne uloženými potrebami v organizéri, ale aj tým, ktorí od kúpeľne očakávajú priestor na všetky uteráky, špinavé prádlo, župany alebo čistiace prostriedky.

Funkčnosť v hlavnej úlohe

Správny výber nábytku do kúpeľne je veľmi dôležitý. V kúpeľniach sa totižto často hromadí vlhkosť a nábytok prichádza do pravidelného styku s vodou. Efektívne vetranie veľakrát nie je, hlavne v malých bytových kúpeľniach, úplne možné. To všetko na nábytok vplýva a ten nevhodne zvolený poškodzuje čím znižuje jeho funkcie i životnosť.

S kúpeľňovým nábytok LAURA sa však niet ničoho báť. Kvalitný materiál odolný voči vlhkosti vytvorí z kúpeľne krásny dlhotrvajúci zážitok. Výhodou sú i skrinky pod dosku a umývadlo, ktoré dopĺňa praktický organizér. Vďaka nemu aj počas hektických rán nájdete vždy to, čo práve potrebujete. Rovnako kontajner na prádlo, ktorý k nábytku perfektne zapadá, poskytuje množstvo výhod. Špinavé prádlo nielenže nevidieť, ale do 40 cm koša sa zmestí až 20 kg prádla. A keď príde na pranie? Plný výsuv uľahčí naloženie práčky naozaj jednoducho a efektívne.

Komfortnou je aj voľba vysokých skriniek, ktoré s množstvom poličiek pred návštevou ukryjú naozaj všetko, čo nie je dizajnovým doplnkom. Čistiace prostriedky, vedrá, mopy alebo zásoby toaletného papiera. To všetko sa do skríň elegantne zmestí a priestor ostane aj na vonné sviečky ku kúpeľu, masáže prístroje alebo hračky pre deti.

LAURA, riešenie pre každú kúpeľňu

Moderný kúpeľňový nábytok LAURA je skutočne kvalitným a praktickým riešením pre malé i veľké kúpeľne. Vysoko kvalitný materiál. odolnosť voči vlhkosti, štyri farebné prevedenia i rozmanitosť ponuky robí z LAURY mimoriadne žiadaný produkt.

Nebojte sa kombinovať a vyskladajte si kúpeľňu snov. Kúpeľňový nábytok LAURA vytvorí rovnováhu medzi komfortom, štýlom a funkčnosťou. Vyskúšajte dokonalosť a obráťte sa na našich autorizovaných predajcov po celom Slovensku.